Gratis verzending in Nederland

Over ons

Na een aantal jaren in Haarlem moest Scooty een nieuw onderkomen zoeken. Na grondig speuren viel de keus uiteindelijk op Hoofddorp. De verhuizing was even spannend: zouden ze de klantenkring die Scooty had opgebouwd goed kunnen blijven bedienen? Gelukkig pakte dat prima uit: de bestaande klanten bleven en nieuwe kwamen erbij.

Wist je dat

Wij scooters voor tv-werk maken

Jazeker, wij hebben celebrities in huis. Celebs op wielen, dat wel. Je komt ze tegen in verschillende TV-commercials en films. Voor de opnames leveren we regelmatig speciale exemplaren, zoals pizzabrommers, oldtimers en compleet gecustomizede scooters.

Bram, Eigenaar/bedrijfsleider

Zijn vader had een oude brommer in opslag staan, die Bram aan een vriendje kon verkopen. Hij was toen 16 en maakte een slimme deal: de vriend kon hem krijgen voor een mooie prijs, als Bram elke dinsdag en donderdag achterop mocht naar school en weer terug.

Al snel wilde hij zelf natuurlijk ook een brommer.

Bram tikte een bakbeest op de kop, dat ook nog zeldzaam bleek te zijn: een Fantic Caballero. Hij begon te sleutelen, achterin de garage van zijn vader. Daar nam hij langzamerhand zijn eigen plek in. Hij kocht brommers in, knapte ze in alle rust op. Vaak reed hij er een tijdje op rond, voordat hij ze weer verkocht. En daar liggen de roots van Scooty: liefde voor het sleutelen, passie voor brommers en scooters.

Brenda, Administratief medewerker

Brenda was 16 toen ze bij Bram een brommer kwam kopen. Scooty bestond nog niet eens, maar hij had een prima exemplaar voor haar. De vonk sloeg over en dankzij de aankoop had hij haar adres. Bram stuurde haar een valentijnskaart, die hij ondertekende met ‘je monteur’. Ze maakten een afspraakje, gingen naar de bioscoop en 10 jaar later trouwden ze tussen de brommers!

Op 8 augustus 2000 opende ze samen met Bram de winkel, waar Brenda de administratie voert.

Piet, chauffeur en Monteur

Piet is een oud-politieagent die in 2005 vroeg of hij een dagje bij Scooty in de werkplaats mocht komen sleutelen. Hij had een scooter gekocht voor zijn broer, een Peugeot waar nog het één en ander aan moest gebeuren.

Piet zocht een mooi plekje op in de werkplaats en is eigenlijk nooit meer weggegaan.

Na verloop van tijd hebben ze het officieel gemaakt.

Als chauffeur haalt en brengt hij de brommers waarvoor Scooty onderhoudscontracten heeft. Vaak is dat voor pizzeria’s, waar Piet zijn eigen contacten heeft opgebouwd. Hij is het vaste aanspreekpunt en zorgt ook zelf voor onderhoud en reparatie.

Sven, Monteur

Sven heeft de opleiding gedaan voor scooter monteur en is na zijn stage bij ons in dienst gekomen. Zijn positiviteit wordt zeer gewaardeerd en hij gaat geen uitdaging uit de weg!

Richard, Magazijn

In 2006 kwam Richard binnen als klant. Hij kocht een helm en raakte met Bram aan de praat over oldtimers. Het moet een goed gesprek zijn geweest, want datzelfde jaar nog trad Richard in dienst. Hij is opgeleid als monteur en werkte in het verleden voor een aantal auto- en schadeherstelbedrijven. Dankzij die technische achtergrond maakte hij met gemak de overstap naar scooters.

 

Lance, Monteur

Lance heeft veel ervaring met sleutelen omdat hij eerst bij een andere scooterwinkel werkte. Wij waren op zoek naar iemand die zelfstandig kon sleutelen en die hebben we nu gevonden!

we zijn blij dat hij bij ons team is gekomen!