VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Super Soco CUX

Rijklaar gemaakt door onze specialisten

Super Soco CUX

2,598.00

Keyless
Korte oplaadtijd
Cruise control
LED verlichting

Super Soco CUX Elektrische Scooter

Super Soco mag dan niet direct een belletje doen rinkelen zoals andere merken, maar onderschat ze niet! Ze zijn gespecialiseerd in elektrische tweewielers van topkwaliteit, met jaarlijks zo’n indrukwekkende productie van 300.000 eenheden.

De Super Soco Cux valt op door zijn strakke ontwerp en gestroomlijnde lijnen. Met zijn 60V 30AH accu en krachtige 2000 watt Bosch motor biedt hij een geruisloze en efficiënte rijervaring. Een volledige oplaadbeurt duurt slechts 4 uur, waarna je kunt genieten van een maximale range van 65 km.

De nieuwste Euro5 uitvoering van de Cux is voorzien van geavanceerde technologie, met de genoemde 60V 30AH accu en de 2000 watt Bosch motor.

De praktische actieradius varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals gewicht en temperatuur, maar klantenervaringen tonen aan dat de Cux betrouwbaar presteert in verschillende omstandigheden.

Voordelen van de Super Soco Cux zijn onder meer de 2 jaar fabrieksgarantie, volledig elektrische aandrijving en de betaalbare prijs van slechts €0,30 per volle acculading. Bovendien is hij geschikt voor twee personen en wordt hij aangedreven door een betrouwbare Bosch motor.

Er zijn echter enkele nadelen om in overweging te nemen. De Cux kan niet worden uitgebreid met een tweede accu, wat de actieradius beperkt. Ook biedt hij een beperkte opbergruimte onder het zadel.

Bij de aankoop van de Super Soco Cux ontvang je een gebruikershandleiding, 2 sleutels, 2 spiegels, 2 alarmkastjes en een oplader. Optioneel kun je kiezen voor connectiviteit met een mobiele app, waarmee je bijvoorbeeld de accustatus kunt controleren. Een versie zonder deze app is iets voordeliger dan een versie met.

Al met al biedt de Super Soco Cux een uitstekende combinatie van prestaties, kwaliteit en gebruiksgemak, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor liefhebbers van elektrisch rijden.

Reviews

google
thijs van het schip
19 april, 2023

Top zaak!! Ik kom zeker terug voor de onderhoud van mijn scooter!!

google
Mike Slagmolen
3 april, 2023

Bram en de medewerkers van Scooty zijn altijd top, Ze denken altijd mee en geven altijd goed advies. Van het weekend weer lagers, achterbandje alles netjes betaalbaar en klaar terwijl je wacht. FANTASTISCH

google
Ferry Haan
3 april, 2023

Onze scooter bleek niet meer te repareren door het bedrijf waar we deze ook hebben gekocht. Contact opgenomen met Scooty, die hebben hem opgehaald en gerepareerd. Top service!

super soco cux cobalt blue

Kom langs om Super Soco CUX te bekijken

Deze producten staan te glimmen in onze showroom. Wil je advies, customize opties, of een proefrit maken?

Vergelijkbare producten

COMING SOON!

3,999.00

COMING SOON!

3,999.00

COMING SOON!

3,999.00

Segway E110S

Segway E110S

Segway

2,299.00

COMING SOON!

3,999.00

COMING SOON!

3,999.00

COMING SOON!

3,999.00

Segway E110S

Segway E110S

Segway

2,299.00