VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Segway B110S

Rijklaar gemaakt door onze specialisten

Segway B110S

Oorspronkelijke prijs was: €1,799.00.Huidige prijs is: €1,299.00.

Uitneembare accu
Handig formaat
Ruime actieradius

De Segway B110S

Ontdek de intelligente Segway eScooter B110S en laat je onderdompelen in een wereld vol levendig plezier en opwinding! Met een indrukwekkende actieradius tot 105 km* (volgens WMTC-standaard: tot 64 km voor de 25 km/u versie; tot 56 km voor de 45 km/u versie) brengt deze scooter je moeiteloos overal naartoe, terwijl hij een scala aan geavanceerde functies biedt, zoals het Airlock-systeem, NFC-tags, Slimme Zitplaatsdetectie en Automatische Vergrendelmodus. Bovendien garandeert de cruise control-modus maximaal comfort tijdens je ritten. Met zijn eigentijdse design, lichte constructie en gebruiksvriendelijke eigenschappen is deze eScooter de perfecte metgezel voor stadsverkenning!

De Segway B110S eScooter is bekroond tot winnaar van de ANWB E-Scootertest 2022!

Betrouwbare Veiligheid met Airlock
Met het Airlock-systeem hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je Segway B110S elektrische scooter wanneer je hem parkeert. Activeer eenvoudig de functie via de mobiele app en je eScooter vergrendelt automatisch zodra je 2-10 meter verwijderd bent. Bovendien kun je het stuur gemakkelijk vergrendelen voor extra bescherming.

Antidiefstal met AHRS
Dankzij het Attitude and Heading Reference System (AHRS) is de Segway eScooter B110S uitgerust met een geavanceerd antidiefstalbeveiligingssysteem. Met ingebouwde simkaart en GPS kun je altijd de locatie van je eScooter volgen. Het slimme beveiligingssysteem detecteert verdachte bewegingen en stuurt onmiddellijk meldingen naar je smartphone. Zelfs als de accu ontbreekt, wordt het alarmsysteem geactiveerd bij ongebruikelijke handelingen zoals duwen, verplaatsen of een poging tot inbraak.

Slimme Zitplaats- en Parkeerstandaards
Dankzij geavanceerde sensoren op zowel de zitplaats als de parkeerstandaard beoordeelt het systeem of het veilig is om met de Segway eScooter B110S te rijden. Als de eScooter geparkeerd staat zonder ingeklapte parkeerstandaard of zonder dat de rijder op de zitplaats zit, blijft het oranje licht op het LED-informatiescherm branden en kan het voertuig niet rijden, zelfs niet als het gas wordt gegeven. Zodra je correct op de zitplaats zit en de parkeerstandaard is ingeklapt, wordt het scherm groen en ben je klaar om te vertrekken!

Regeneratief Remsysteem
Voor snel en stabiel remmen is de voorste schijfrem gekoppeld aan de achterste trommelrem. Het EABS-systeem zorgt ervoor dat de accu energie terugwint tijdens het remmen, waardoor de actieradius wordt vergroot en je verder kunt rijden.

Eenvoudig Opladen
Het opladen van de Segway eScooter B110S is een eenvoudig proces. De accu, samengesteld uit hoogwaardige en milieuvriendelijke lithiumbatterijen, kan gemakkelijk onder het zadel worden verwijderd en in slechts 4 uur worden opgeladen. Je kunt ook de accu in de eScooter laten en deze rechtstreeks vanuit het voertuig opladen via het speciale stopcontact. Zodra de 4 groene LED-lampjes branden of je via de mobiele app ziet dat de accu volledig is opgeladen, ben je klaar voor een rit met een actieradius tot 105 km.

Handige NFC-tags voor Vergrendeling en Ontgrendeling
Voor het vergrendelen en ontgrendelen van de Segway B110S elektrische scooter zijn er twee opties: het Airlock-systeem en de NFC-tags. Bij aankoop van de eScooter ontvang je twee NFC-tags, waarmee je eenvoudig de eScooter kunt vergrendelen en ontgrendelen door ze boven het dashboard te houden. Het gebruik van NFC-tags biedt een snelle en gemakkelijke manier om toegang te krijgen tot je eScooter.

Slimme Functionaliteiten via de Mobiele App
Met de Segway-Ninebot app heb je toegang tot verschillende slimme functies voor je eScooter zonder dat je een fysieke sleutel nodig hebt. Je kunt je eScooter vergrendelen en ontgrendelen via het Airlock-systeem, ritgegevens bekijken, je parkeerlocatie onthouden, het antidiefstalsysteem activeren en je Segway B110S eScooter volgen bij onregelmatige bewegingen. Daarnaast biedt de app toegang tot aftersales-services en meer. Houd er rekening mee dat het 4G-abonnement na de eerste 2 jaar van aanschaf niet meer gratis is, ongeacht de eigendomsoverdracht.

Halo-vormige Koplamp
De voorkant van de Segway B110S is voorzien van een LED koplamp in de vorm van een halo, wat zorgt voor een retro uitstraling van de eScooter. De koplamp met binnen- en buitenringlicht biedt beter zicht en zichtbaarheid op de weg.

Slim Batterijbeheersysteem (BMS)
Het Smart Battery Management System (BMS) 6.0 van de Segway eScooter biedt tal van voordelen. Het verlengt niet alleen de levensduur van de batterij, maar biedt ook verschillende slimme functies om het onderhoud te verminderen. Het BMS 6.0 regelt niet alleen de laadsnelheid en de hoeveelheid stroom, maar past ook realtime informatie aan als de batterij bijna leeg is. Bovendien voorkomt het overladen of te laag opladen van de batterij, waardoor de levensduur wordt verlengd en het risico op storingen wordt verminderd.

Reviews

google
thijs van het schip
19 april, 2023

Top zaak!! Ik kom zeker terug voor de onderhoud van mijn scooter!!

google
Mike Slagmolen
3 april, 2023

Bram en de medewerkers van Scooty zijn altijd top, Ze denken altijd mee en geven altijd goed advies. Van het weekend weer lagers, achterbandje alles netjes betaalbaar en klaar terwijl je wacht. FANTASTISCH

google
Ferry Haan
3 april, 2023

Onze scooter bleek niet meer te repareren door het bedrijf waar we deze ook hebben gekocht. Contact opgenomen met Scooty, die hebben hem opgehaald en gerepareerd. Top service!

Segway B110

Kom langs om Segway B110S te bekijken

Deze producten staan te glimmen in onze showroom. Wil je advies, customize opties, of een proefrit maken?

Vergelijkbare producten

COMING SOON!

3,999.00

COMING SOON!

3,999.00

COMING SOON!

3,999.00

Segway E110S

Segway E110S

Segway

2,299.00

COMING SOON!

3,999.00

COMING SOON!

3,999.00

COMING SOON!

3,999.00

Segway E110S

Segway E110S

Segway

2,299.00