VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Kymco Agility 12 FR

Rijklaar gemaakt door onze specialisten

Kymco Agility 12 FR

2,248.00

Zeer zuinig
Enorm praktisch
Ideaal voor woon- werk verkeer

De Kymco Agility 12 FR Euro5: De Perfecte Stads- en Langeafstandsscooter

De Kymco Agility 12 FR Euro5 is het ideale model voor wie op zoek is naar een snelle, betrouwbare en veelzijdige stadsscooter. Maar deze allround scooter is niet alleen geschikt voor het snelle stadswerk; ook lange afstanden schuwt hij niet. Dankzij zijn uitmuntende eigenschappen en hoogwaardige constructie is deze scooter een uitstekende keuze voor een breed scala aan gebruikers.

Efficiënt en Milieuvriendelijk Motorblok

De Agility maakt gebruik van een zeer fraai 4-takt motorblok, dat bekend staat om zijn geringe emissie en lage brandstofverbruik. Met een verbruik van ongeveer 1 liter per uur volgens Euronorm 99/700/EG, is deze scooter niet alleen zuinig maar ook milieuvriendelijk. Dit maakt hem een verstandige keuze voor iedereen die bewust om wil gaan met brandstofgebruik en emissies.

Hoogwaardige Standaarduitrusting

Het model is standaard voorzien van halogeenverlichting aan de voorzijde, wat zorgt voor uitstekend zicht onder alle omstandigheden. Voor de veiligheid zorgt een schijfrem in het voorwiel voor een zo kort mogelijke remweg, waardoor de bestuurder snel en effectief kan remmen wanneer dat nodig is. Het brede voorscherm biedt bescherming tegen regen en wind, en voor extra comfort kan er een origineel windscherm worden gemonteerd.

Duidelijk en Informatief Dashboard

Het dashboard van de Agility 12 FR is overzichtelijk en voorzien van alle informatie die de bestuurder nodig heeft tijdens de rit. Dit maakt het rijden niet alleen gemakkelijker, maar ook veiliger, omdat de bestuurder altijd op de hoogte is van de belangrijkste gegevens zoals snelheid, brandstofniveau en andere essentiële informatie.

Praktische Kanten en Veelzijdigheid

De Kymco Agility 12 FR is niet alleen een perfecte reisgenoot voor de woon-werkverkeer, maar ook een praktische scooter voor bedrijven. Of hij nu wordt gebruikt voor bezorgdiensten of als lesvoertuig, de Agility is van alle markten thuis. Dankzij de verhoogde stuurkap wordt er meer beenruimte gecreëerd, wat zorgt voor een betere zitpositie, vooral voor langere bestuurders. Daarnaast is de positie van de sleutel veranderd, zodat er niet meer met de knie tegen de sleutel kan worden gestoten, wat het comfort en de veiligheid verder verbetert.

Beschikbare Kleuren en Snelheidsopties

De Kymco Agility 12 FR is leverbaar in verschillende aantrekkelijke kleuren, waaronder Zwart, Oak Metallic en Tecno Silver. Bovendien is de scooter beschikbaar in twee snelheidsopties: 25 km/h en 45 km/h. Dit biedt extra flexibiliteit voor verschillende gebruikssituaties en persoonlijke voorkeuren.

Conclusie

De Kymco Agility 12 FR Euro5 is een veelzijdige, betrouwbare en efficiënte scooter die ideaal is voor zowel stadsritten als langere afstanden. Met zijn zuinige motor, hoogwaardige uitrusting en praktische eigenschappen is deze scooter een uitstekende keuze voor zowel particulieren als bedrijven. Ervaar de Agility en laat je verrassen door zijn vele voordelen en gebruiksgemak.

Kleur: , ,

Merk:

Snelheid: ,

Soort scooter:

Reviews

google
thijs van het schip
19 april, 2023

Top zaak!! Ik kom zeker terug voor de onderhoud van mijn scooter!!

google
Mike Slagmolen
3 april, 2023

Bram en de medewerkers van Scooty zijn altijd top, Ze denken altijd mee en geven altijd goed advies. Van het weekend weer lagers, achterbandje alles netjes betaalbaar en klaar terwijl je wacht. FANTASTISCH

google
Ferry Haan
3 april, 2023

Onze scooter bleek niet meer te repareren door het bedrijf waar we deze ook hebben gekocht. Contact opgenomen met Scooty, die hebben hem opgehaald en gerepareerd. Top service!

kymco agility fr zwart

Kom langs om Kymco Agility 12 FR te bekijken

Deze producten staan te glimmen in onze showroom. Wil je advies, customize opties, of een proefrit maken?

Vergelijkbare producten

Piaggio zip special edition

Piaggio Zip Special Edition

Piaggio

Oorspronkelijke prijs was: €3,299.00.Huidige prijs is: €3,199.00.

Kymco New Like

DIRECT RIJDEN! – Kymco New Like

Kymco

Oorspronkelijke prijs was: €3,399.00.Huidige prijs is: €3,199.00.

kymco new like zwart

Kymco New Like

Kymco

2,998.00

kymco agility 16+ RST

Kymco Agility 16+ RST

Kymco

2,848.00

Piaggio zip special edition

Piaggio Zip Special Edition

Piaggio

Oorspronkelijke prijs was: €3,299.00.Huidige prijs is: €3,199.00.

Kymco New Like

DIRECT RIJDEN! – Kymco New Like

Kymco

Oorspronkelijke prijs was: €3,399.00.Huidige prijs is: €3,199.00.

kymco new like zwart

Kymco New Like

Kymco

2,998.00

kymco agility 16+ RST

Kymco Agility 16+ RST

Kymco

2,848.00